Välkommen till min blogg!

Jag heter Lasse och frilansar som skribent. I många fall skriver jag artiklar för större webbplatser och företag men Skapawebbkraft är min egna blogg. Här skriver jag om det som jag anser är bra att känna till för mina läsare.

Den här bloggen började småskaligt med ett fåtal inlägg där jag delade med mig av mina erfarenheter och tips för hur man går tillväga för att skapa sin egna webbplats.

Jag har dock fått otroligt positiv feedback av många läsare. Det har lett till att jag successivt utökat bloggen med fler inlägg. Min blogg omfattar numera både inlägg som handlar om hur man gör för att bygga en webbplats såväl som texter relaterade till e-handel.

Vad är syftet med bloggen? Jag har testat massvis av olika system och plattformar. Jag har dessutom läst massvis av olika artiklar och spenderat väldigt mycket tid på att lära mig vilka olika möjligheter det finns för att skapa olika typer webbplatser och webbshopar. Att bygga sin egna webbplats kan vara enkelt och dessutom roligt. Genom att undvika misstag och göra rätt från början hoppas jag att mina inlägg ska kunna vara ett stöd på vägen.

Det finns enligt mig ingen tjänst som är bäst för alla användare. Men min intention är att kunna vägleda och få mina läsare att spara både tid och pengar genom att göra smarta val som lämpar sig bäst baserat på typ av behov.

Jag erbjuder ingen kostnadsfri personlig rådgivning men det går bra att kontakta mig för att få kostnadsförslag för konsultation. Övriga frågor besvaras i mån av tid.

Du kan självfallet även lämna kommentarer eller frågor i kommentarsfälten som du finner längst ned i respektive inlägg! Alla positiva kommentarer är välkomna och ger mig energi till att skriva fler inlägg!

Jag hoppas att du gillar min blogg och lycka till!

Lasse är affärsutvecklare som specialiserar sig på varumärken på nätet.

Lasse

author

Hur tjänar jag pengar?

Skapawebbkraft tjänar pengar genom att få en liten provision varje gång någon köper ett verktyg eller en tjänst som de rekommenderar på deras webbplats. Det kan handla om allt från webbhotell och domännamn till betalningslösningar och e-postmarknadsföringstjänster. Provisionen som Skapawebbkraft får är ofta en liten procentandel av inköpspriset, men det kan ändå vara en värdefull inkomstkälla för tjänsten. Samtidigt ger detta användarna tryggheten att veta att Skapawebbkraft endast rekommenderar verktyg och tjänster som de själva har testat och litar på.