Blogg Hemsida Webbutik

12 Kraftfulla Wix-funktioner för din hemsida

post image

Upptäck en värld av möjligheter med Wix, en plattform som är utformad för att tillgodose alla dina onlinebehov. Från intuitiv webbdesign till robusta affärsverktyg – Wix erbjuder en omfattande svit för att bygga, hantera och utveckla din närvaro på nätet.

Ta del av över 800 designmallar, dra nytta av den avancerade webbutvecklingsmiljön eller anlita ett proffs för att kickstarta ditt projekt. Hantera ditt företag enkelt med integrerad e-handel, schemaläggning och analysfunktioner. Med Wix får du inte bara verktygen för att skapa en fantastisk webbplats, utan också en partner på din resa online

Wix Redaktör

Wix redigerare

Wix Editor ger dig total kreativ frihet när du utformar din webbplats. Med drag-och-släpp-funktionen kan du placera element exakt där du vill ha dem på din sida, vilket gör designprocessen intuitiv och rolig. Oavsett om du är nybörjare eller en erfaren designer har Wix Editor de verktyg och funktioner som krävs för att förverkliga din vision. Från ett brett utbud av teckensnitt och färgpaletter till avancerade designeffekter, utforska en värld av designmöjligheter med Wix Editor.

Wix ADI (artificiell designintelligens)

Wix ADI

Wix ADI är ett banbrytande verktyg som skapar en skräddarsydd hemsida åt dig baserat på dina unika behov och preferenser. Genom att svara på några enkla frågor förstår Wix ADI din stil och vilken typ av webbplats du behöver, och producerar en personlig webbplats komplett med professionell text och bilder. Det är en idealisk lösning för dem som snabbt vill få igång en vacker webbplats utan att behöva fördjupa sig i designdetaljer, vilket gör processen att etablera en närvaro på nätet enklare än någonsin.

Velo från Wix

Velo by Wix

Velo by Wix är en full-stack utvecklingsplattform som vänder sig till utvecklare som vill bygga och distribuera webbapplikationer snabbt. Med en öppen utvecklingsplattform ger Velo verktygen för att enkelt koda och hantera din webbplats backend samtidigt som den erbjuder integrerade databaser och robusta felsökningsverktyg. Det är en fristad för utvecklare som vill påskynda utvecklingsprocessen utan att kompromissa med kraften och flexibiliteten i sina webbapplikationer.

Wix e-handel

Wix Stores

Wix eCommerce är en heltäckande lösning för alla som vill starta och hantera en onlinebutik. Den erbjuder en rad verktyg, inklusive anpassningsbara skyltfönster, säkra betalningsalternativ och effektiva orderhanteringssystem. Oavsett om du säljer produkter, tjänster eller digitala varor gör Wix eCommerce det enkelt att driva ditt företag online. Med den sömlösa integrationen blir det enkelt att hantera ditt lager och spåra beställningar, så att du kan fokusera på att få ditt företag att växa.

Tjänsten
För – och nackdelar
Bedömning
Tjänsten

För – och nackdelar
 • plusMycket bra för nybörjare
 • plusStöd för onlinebutik
 • plusMånga bra mallar
 • plusBra tillägg
 • plus50% rabatt på utvalda Wix Premium-planer
 • minusKan bli dyrt för stora webbplatser
 • minusSvårt att byta designmallsystem
Bedömning
4.8
star icon star icon star icon star icon star icon
Prøva Wix Recension

Wix Bokningar

Wix Bookings

Wix Bookings är en praktisk funktion för tjänstebaserade företag som låter kunderna boka möten eller kurser direkt på din webbplats. Det effektiviserar schemaläggningsprocessen genom att erbjuda en intuitiv kalenderinställning, onlinebetalningar och automatiska påminnelser. Med Wix Bookings blir det enkelt att hantera ditt schema, marknadsföra dina tjänster och få kontakt med kunder, vilket ger dig mer tid att fokusera på att ge enastående service.

Wix Blogg

Wix Blogg

Wix Blog är en elegant plattform för att dela dina idéer, berättelser eller insikter med en bredare publik. Den är utrustad med anpassningsbara layouter, funktioner för social delning och möjlighet att schemalägga inlägg. Oavsett om du är en ensam bloggare eller hanterar en plattform med flera författare, underlättar Wix Blog en smidig bloggupplevelse. Dess användarvänliga gränssnitt säkerställer att publicering och hantering av innehåll är enkelt, även för dem som är nya på att blogga, vilket gör det till ett fantastiskt verktyg för att engagera din publik och skapa en stark online-närvaro.

Wix Musik

Wix Music

För musiker och band är Wix Music en fristad. Här kan artister ladda upp sin musik direkt till sajten, sälja album, singlar eller marknadsföra turnéer utan mellanhänder. Med sina snygga, anpassningsbara musikspelare och möjligheten att skapa spellistor eller spåra nedladdningar har det aldrig varit enklare att hantera sin musikkarriär online. Wix Music förstår behoven hos moderna musiker och tillhandahåller en plattform där de kan få kontakt med fans, sälja merchandise och växa sitt varumärke i det digitala landskapet.

Wix Fotografi

Wix Photography

Wix Photography är utformat för att fotografer ska kunna visa upp sitt arbete på ett fängslande sätt. Med fantastiska, anpassningsbara gallerier kan du visa dina foton i olika layouter som framhäver din stil. Det gör det också enkelt att sälja foton och korrekturläsa för kunder. Oavsett om du är en professionell fotograf eller en hobbyist, ger Wix Photography verktygen för att skapa en professionell onlineportfölj utan ansträngning, så att du kan locka kunder och dela ditt arbete med den globala gemenskapen.

Tjänsten
För – och nackdelar
Bedömning
Tjänsten

För – och nackdelar
 • plusMycket bra för nybörjare
 • plusStöd för onlinebutik
 • plusMånga bra mallar
 • plusBra tillägg
 • plus50% rabatt på utvalda Wix Premium-planer
 • minusKan bli dyrt för stora webbplatser
 • minusSvårt att byta designmallsystem
Bedömning
4.8
star icon star icon star icon star icon star icon
Prøva Wix Recension

Wix Video

Wix Video

Wix Video tillhandahåller en plattform för videografer, filmskapare och företagare för att visa upp och dela sina videor. Du kan skapa kanaler, sälja eller hyra ut dina videor och till och med livestreama direkt på din webbplats. Med dess professionella videohostingfunktioner kan du engagera dig med din publik, spåra prestandaanalyser och tjäna pengar på ditt innehåll. Det är en heltäckande lösning för alla som vill skapa en stark videonärvaro online.

Wix-evenemang

Wix Events

Wix Events förenklar hanteringen av evenemang, oavsett om du är värd för virtuella eller personliga sammankomster. Du kan skapa och anpassa snygga evenemangssidor, sälja biljetter, hantera gästlistor och skicka inbjudningar direkt från din webbplats. Med tilläggsfunktioner som RSVP-spårning och skräddarsydda e-postinbjudningar blir planering och genomförande av ett evenemang en problemfri upplevelse, så att du kan fokusera på att skapa minnesvärda stunder för dina deltagare.

Restauranger i Wix

Wix Restaurants

Wix Restaurants är en helhetslösning för livsmedelsföretagare. Från att visa din meny och ta emot onlinebeställningar till att hantera bokningar täcker den alla baser. Det intuitiva gränssnittet gör det enkelt att uppdatera menyn och öppettiderna, medan funktionen för onlinebeställningar öppnar upp en ny intäktskälla och når kunder från när och fjärran. Med Wix Restaurants blir det enklare att hantera den digitala aspekten av ditt livsmedelsföretag, så att du kan koncentrera dig på att leverera utsökta måltider och exceptionell service till dina gäster.

Marknad för Wix-appar

Wix App Market

Wix App Market är en guldgruva av kraftfulla webbappar som förbättrar funktionaliteten på din webbplats. Den täcker ett brett spektrum av kategorier som marknadsföring, onlineförsäljning, tjänster och evenemang, media och innehåll, designelement och kommunikation. Oavsett om du vill optimera din webbplats marknadsföringspotential, sälja produkter, hantera evenemang, berika medieinnehåll eller främja kommunikation, har Wix App Market en lösning. Utforska ett omfattande utbud av appar för att samla in leads, analysera trafik, interagera med besökare och mycket mer för att stärka din Wix-webbplats.

Sammanfattning

Upptäck Wix olika funktioner, från att skapa ett unikt onlineutrymme med Wix Editor och ADI till att sälja varor via Wix eCommerce eller dela din konstnärlighet genom Wix Music and Photography, lösningarna är många. Dra nytta av fördelarna med en väl avrundad online-närvaro. Dyk ner i Wix via en gratis provperiod för att utforska en värld av digitala möjligheter som väntar på dig.

Tjänsten
För – och nackdelar
Bedömning
Tjänsten

För – och nackdelar
 • plusMycket bra för nybörjare
 • plusStöd för onlinebutik
 • plusMånga bra mallar
 • plusBra tillägg
 • plus50% rabatt på utvalda Wix Premium-planer
 • minusKan bli dyrt för stora webbplatser
 • minusSvårt att byta designmallsystem
Bedömning
4.8
star icon star icon star icon star icon star icon
Prøva Wix Recension
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments